Starten met een coachingstraject

Persoonlijk stappenplan
Je begint met een gratis consult. Is er sprake van een positieve klik en wil je verder met een coachingstraject, dan stelt Kompaszie een persoonlijk stappenplan op. Dit plan baseren we op de vijf stappen van Kompaszie of de vier sleutels voor jouw onderneming. We zenden het concept binnen een week naar je toe. In onderlinge afstemming komen we tot een definitief plan.

Trajectduur
Ieder mens en iedere wens verschilt. De vorm en de duur van de begeleiding zal daarom per persoon en situatie variëren. De gemiddelde duur van een traject is doorgaans 3 tot 6 maanden.

Prijsstelling en garantie
Kompaszie levert maatwerk in een coachingstraject. De situatie en vraag zijn immers per persoon verschillend. Dat maakt het voor ons niet haalbaar om vooraf een prijsindicatie te geven. In het persoonlijk plan geven we een prijsstelling op maat.

Daarnaast geven we een garantie af voor het behalen van de beoogde resultaten die we in het persoonlijk stappenplan benoemen. Dat wil zeggen: we gaan door tot we de resultaten bereiken, zonder wijziging in de vooraf bepaalde prijsstelling.

Aanmelden gratis consult

Vul het aanmeldformulier in en druk op verzenden. We plannen dan binnen twee weken een afspraak in. Tijdens het gesprek gaan we nader in op jouw situatie en jouw vragen.

Dit consult levert je de volgende resultaten op: 

  • Je hebt zicht op je kansen op werk in de actuele arbeidsmarkt (loopbaanconsult).
  • Je hebt zicht op je kansen als ondernemer (ondernemersconsult).
  • Je hebt een toegenomen vertrouwen in je kansen.
  • Je hebt voldoende inzicht om te weten wat jouw volgende stap in je loopbaan is.
  • Je weet of verdere ondersteuning wenselijk is voor jouw volgende stap en of deze bij Kompaszie in goede handen is

Aanmeldformulier consult

Ja, ik wil een gratis consult

Mijn interesse gaat uit naar: