Gratis loopbaanconsult

De Luiken KUNNEN WEER Open

Nieuwe Inzichten

Nieuwe Kansen

We denken graag met je mee

Maak gebruik van het

GRATIS LOOPBAANCONSULT!

Bel 0572-392766

KOM naar KOMPASZIE
Maak een PAS op de plaats en
Zie hoe jouw KOMPAS je naar je PASSIE brengt.

Marja van Aggelen

Marja van Aggelen

André van der Vegt

André van der Vegt

Werk dat bij jou past
is ook voor jou mogelijk

noloc

Kennismaking met Kompaszie

 

Kompaszie is bij uitstek in staat je te ondersteunen in het hervinden van je vertrouwen in de toekomst in een tijd waarin veel mensen juist last hebben van onzekerheid.

 

Wij zijn sterk in het:
•  inspireren en vertrouwen bieden
•  talenten zien en naar boven halen
•  vrij maken van de meest hinderlijke belemmeringen die je in de weg staan jouw ambities waar te maken
•  helder krijgen van je persoonlijke koers
•  zichtbaar maken van je onderscheidende kwaliteiten

 

De missie van Kompaszie
Aan ons gedrag liggen maar twee motieven ten grondslag: angst en liefde.

Al ons gedrag is tot één van deze twee drijfveren te herleiden.
Zo simpel is het en zo eenvoudig is ook onze benadering van klanten:

 1. We ondersteunen onze klanten om niet weg te lopen voor hun angsten, maar om ermee te leren omgaan.
 2. We ondersteunen onze klanten te vertrouwen op hun kompas, hun persoonlijke koers van liefde.

“Als jij je focust op iets zonder afgeleid te zijn, dan is die focus jouw passie.”

“Als je diezelfde passie inzet om verlangens van anderen te vervullen, dan is dat compassie.”

Kompaszie is:
Onze liefde voor mensen inzetten zodat zij weer vertrouwen op hun eigen talent en in een gezonde toekomst.”

Kom naar Kompaszie
Maak een pas op de plaats en
Zie hoe jouw kompas je naar je passie brengt

Een vruchtbare samenwerking start met de persoonlijke klik. Op deze pagina maakt u kennis met ons. Marja van Aggelen en André van der Vegt.

 

Marja van Aggelen

(NOLOC gecertificeerd)

"Marja helpt je te  zien wie je werkelijk bent, hoe je van betekenis wilt zijn en hoe je dit zichtbaar maakt voor jezelf en anderen”.

Na als kind in Ethiopië te zijn opgegroeid, voelde Marja zich aanvankelijk kwetsbaar in Nederland. Haar kenmerkende moed om steeds haar eigen aandeel onder ogen te zien zowel in falen als in succes vormt de basis voor haar ontwikkeling tot wie en wat ze nu is. "Open om te leren van een ander. Te leren van tegenslagen vanuit haar vertrouwen dat het goed komt."

Door van haar kwetsbaarheid haar kracht te maken leerde ze te accepteren wie ze is. Van zichzelf te houden en van hieruit liefde voor de ander en haar omgeving te voelen. Een toenemend verlangen om haar persoonlijke ontwikkeling en visie volledig de ruimte te geven in haar werk met mensen, was voor Marja de aanleiding op 35 jarige leeftijd de overstap te maken van kok in de horeca naar (uiteindelijk zelfstandig) loopbaancoach. Voor haar omgeving en in haar werk is ze een inspiratie voor ontwikkeling.

 

Achtergrond
Academie Mens & Arbeid Deventer; ITIP: coachingsopleiding gericht op mijzelf als instrument voor hulp; Opleiding Energetisch werk en opleiding enneagramcoaching. De laatste 10 jaar heb ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt via een breed scala aan opleidingen en trainingen. Diverse marketingopleidingen

 

Ervaring:

Na mijn ervaring in de horeca vanaf 1997 professioneel actief als coach op het gebied van loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en functionele ontwikkeling binnen onderwijs, re-integratie en outplacement en als zelfstandig ondernemer. De rode draad in persoonlijke groei naar ontspanning en succes blijkt steeds verantwoordelijkheid nemen. Wat is je eigen koers; welk aandeel had je in je tegenslagen en je successen. Het is niet de realiteit die je gelukkig of ongelukkig maakt, maar de wijze hoe je ermee omgaat. Mijn inspanning is er op gericht dat mensen door het vrij maken van blokkades en belemmerende overtuigingen het beste uit zich zelf kunnen halen en gaan doen wat zij werkelijk verlangen te doen.

 

André van der Vegt

Voor André was zelfacceptatie vanaf zijn jongste jeugd vrijwel vanzelfsprekend. Dit gaf hem de rust en de ruimte om zijn omgeving terughoudend te beschouwen. Mensen onvoorwaardelijk te accepteren, hun verborgen talenten te zien, maar ook hun pijn. “Ik ondersteun ze om in hun kracht te komen, hierop te vertrouwen en te komen van overleven naar leven.” Van vertrouwen naar zelfvertrouwen en als het meezit toevertrouwen

 

Hij is opgegroeid in een ongeschoold arbeidersmilieu en koos er bewust voor relaties aan te gaan met de middle-upperclass en te gaan studeren om zo uit de “afhankelijke” positie te stappen. Hij heeft deze overgang naar een andere cultuur bewust beleefd. Mede daardoor is hij gedurende zijn gehele professionele carrière van betekenis geweest voor mensen die een overgang meemaakten naar een andere culturele omgeving. Zoals migratie vanuit een ander land of de overstap naar een andere beroepscultuur. Zij ervaren André als iemand aan wie ze niet veel hoeven uit te leggen. Zijn geloof in hen en zijn onvoorwaardelijke acceptatie, droegen ertoe bij dat ze de kracht in zich zelf vonden. Zijn talenten van werkelijk ontmoeten, luisteren en inleven dragen hier aan bij.

 

Achtergrond
Pedagogische Academie en Sociaal Pedagogische Wetenschappen RuU. Opleiding coaching bij het ITIP. Inspirator, ondernemer, personal coach.

 

Ervaring:
Sinds 1980 initiator, coördinator, directeur binnen de sectoren onderwijs, werkgelegenheid en GGZ. Vanaf 2003 ondernemer en specialist diversiteit (de kracht van onderscheidende talenten; verbondenheid in verschil). De laatste jaren steeds meer adviseur / personal coach: Dagelijks ervaar ik in mijn werk met klanten het plezier van samen ontdekken. Nieuwe oplossingen, andere vormen van denken, diepere bewustzijnslagen onder ons handelen. Met als resultaat voor mijn klant meer persoonlijke effectiviteit en een heldere focus. In tegenvallers en blokkades herken ik steeds vaker de oefenstof voor verdere ontwikkeling. Ik weet niet alles, hoef niet alles alleen te doen en kan om hulp vragen. Dit geruststellende inzicht helpt me in mijn werk als coach / adviseur anderen te begeleiden op weg naar plezier en ontspanning in hun leven en werk.

 

Meld je nu aan voor een gratis loopbaanconsult.
Vul onderstaand aanmeldingsformulier in.
Na aanmelding organiseren we binnen twee weken een kennismakingsgesprek.

  Ja ik wil een gratis loopbaanconsult

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw email (verplicht)

  Jouw telefoonnummer (verplicht)

  Jouw vraag of opmerking  de-pers-2