Kompaszie

Een vruchtbare samenwerking
begint met een persoonlijke klik

Als jij je focust op iets zonder afgeleid te zijn,
dan is die focus jouw passie.
Als je diezelfde passie inzet om verlangens van anderen
te vervullen, dan is dat compassie.

Kompaszie is: onze liefde voor mensen inzetten, zodat zij weer vertrouwen op hun eigen talent en een gezonde toekomst.

 

 

Onze benadering

In een tijd waarin veel mensen last hebben van onzekerheid, is Kompaszie in staat je te ondersteunen bij het hervinden van je vertrouwen in de toekomst.

Aan ons gedrag liggen uiteindelijk maar twee motieven ten grondslag: angst
en liefde. Al ons doen en laten is te herleiden tot één van deze twee drijfveren. Zo simpel is het en zo eenvoudig is ook onze benadering van klanten:

  • We ondersteunen je om niet weg te lopen voor je angsten, maar ermee te
    leren omgaan.
  • We ondersteunen je te vertrouwen op je kompas, je persoonlijke koers vanuit liefde voor jezelf en de ander.

Marja van Aggelen – inspiratie voor ontwikkeling

“Ik help je te zien wie je werkelijk bent, hoe je van betekenis wilt zijn en hoe je dat zichtbaar maakt voor jezelf en anderen.”

De rode draad in persoonlijke groei naar ontspanning en succes blijkt steeds verantwoordelijkheid nemen. Wat is je eigen koers; welk aandeel had je in je tegenslagen en je successen? Niet de realiteit maakt je gelukkig of ongelukkig, maar de wijze waarop je ermee omgaat.

Mijn inspanning is erop gericht dat mensen door het vrijmaken van blokkades en belemmerende overtuigingen, het beste uit zichzelf kunnen halen en gaan doen wat zij werkelijk verlangen te doen.

Mijn eigen levenservaringen – waaronder een verhuizing als jong kind van Afrika naar Nederland – leerden mij open te staan om van anderen te leren en sterk te staan door te leren van tegenslagen. Altijd vanuit het vertrouwen dat het goed komt.

Zo werk ik ook als loopbaancoach. Ik ondersteun je te accepteren wie je bent, van jezelf te kunnen houden en van daaruit de ander en je werkomgeving open te benaderen.

Academie Mens&Arbeid Deventer
ITIP Coachingsopleiding
Opleiding Energetisch werk
Opleiding Enneagramcoaching
Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling
Training Loslaattechnieken
Marketingtrainingen

 

 

Professioneel coach op het gebied van loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en functionele ontwikkeling vanaf 1997. Zelfstandig ondernemer, mede-eigenaar van Kompaszie.

 

 

 

 

 

André van der Vegt – werkelijk ontmoeten, luisteren en inleven

“Ik ondersteun je om in je kracht te komen, hierop te vertrouwen en te komen van overleven naar leven. Van vertrouwen naar zelfvertrouwen en tot slot toevertrouwen.”

Dagelijks ervaar ik in mijn werk met klanten het plezier van samen ontdekken. Het samen vinden van nieuwe oplossingen, andere vormen van denken aanspreken en kijken naar de diepere bewustzijnslagen onder ons handelen. Met als resultaat persoonlijke effectiviteit en een heldere focus.

Zelfacceptatie was voor mij al van jongs af aan vanzelfsprekend. Wat maakte dat ik mijn omgeving terughoudend kon beschouwen. Op die wijze leerde ik de diversiteit van mensen onvoorwaardelijk te accepteren, hun verborgen talenten te zien en hun pijn.

In mijn werk als loopbaancoach en adviseur vind je dat terug. Ik zet me in om je weer op weg te helpen naar plezier en ontspanning in je leven en werk. Zodat je vanuit vertrouwen de overstap kunt maken van overleven naar leven.

Pedagogische Academie
Sociaal Pedagogische Wetenschappen RuU
ITIP Coachingsopleiding
Opleiding Energetisch Werk
Marketingtrainingen

 

 

 

Vanaf 1980 initiator, coördinator en directeur binnen de sectoren onderwijs, werkgelegenheid en GGZ. Zelfstandig ondernemer sinds 2003 en specialist diversiteit: de kracht van onderscheidende talenten. Professioneel coach en adviseur, mede-eigenaar van Kompaszie.