Gratis loopbaanconsult

Gratis loopbaanconsult

Bel 0572-392766

Workshop van kompaszie

Binnenkort informatie over
de eerstvolgende workshop

Loopbaanadvies

* Loop je vast in je loopbaan?
* Wens je meer inspiratie in je werk?
* Wil je weten welke baan bij je past?
* Hoe ga je om met een onzekere toekomst?

Wat kunt u bij Kompaszie verwachten

 

Resultaten en waardering van Kompaszie

Onze klanten na begeleiding door Kompaszie:

 • Voelen zich gezien, gesteund, geïnspireerd en gehoord.
 • Zien in dat ze meer in huis hebben dan ze dachten
 • Halen het beste in zich zelf naar boven; ze zijn trots op zich zelf
 • Hebben zelfvertrouwen en vertrouwen in de toekomst
 • Zijn emotioneel in balans; maken keuzes vanuit hun hart
 • “Vaarwel jachtig bestaan; welkom rust en balans!”
 • Hebben hun persoonlijke koers helder
 • Zijn zichtbaar in waar ze voor staan en gaan
 • Zien met vertrouwen de sollicitaties tegemoet

Een greep uit de ervaringen met Marja en André van de klanten van Kompaszie

Karlijn

Ik wil jullie echt uit de grond van mijn hart bedanken voor alles!!!!
Ik heb jullie zo wie zo al overal aangeprezen en dat zal ik blijven doen.
Ik vind jullie heel bijzondere mensen. Ik heb diep respect voor de manier waarop jullie in het leven staan en betrokken zijn bij mensen.
Als er iemand kracht- en positief gericht te "werk" kan gaan dan ben jij dat Andre. Ik heb veel van je geleerd.
Bedankt voor alles.

Karlijn.

Dagnia

Ik ben heel blij dat ik bij jullie ben gekomen. Jullie hebben mij een beter en gelukkiger mens gemaakt.
Ik heb weer werk waar ik mij verder in ontwikkel. En ik weet waar ik mij op ga richten om me verder te ontwikkelen.

 

Manouk

Mijn oog was gevallen op de advertentie van Kompaszie en dit kwam voor mij op het goede moment; een beetje hulp kon ik wel gebruiken om zaken helder te krijgen en vooruit te kunnen. En hulp die aansloot bij mijn behoeftes, heb ik zeker gekregen van Andre en Marja. Naar mijn idee zijn ze geweldig in wat ze doen, hun ervaringen geven ze vol overgave "door" om je op weg te helpen.

Andre: zijn ervaring en visie maken hem open en oprecht, trouw, gemotiveerd en doelgericht. Hij heeft mij geleerd wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze sterk kan maken. Met feedback vanuit mijn omgeving, zijn ervaring en mijn gevoel en denkwijze ben ik sterker dan ooit! Hij heeft mij letterlijk ondersteund om in mijn kracht te komen!

Marja: haar brede ervaring zorgt voor een goede aansluiting bij de persoon en de vraagstelling. Door me bewust te maken van mijn beroepsprofiel heeft zij mij sterk gemaakt, nieuwe inzichten gegeven met een prachtig resultaat. Mijn loopbaanondermening neemt mooie vormen aan!  In juni begin ik met een nieuwe baan die beter bij mijn kwaliteiten past. Vanaf september ga ik actief bezig met mijn verdere plan, mijn eigen onderneming.

 

Johan (ontwikkeling ondernemerschap)

Ik kwam bij André toen ik omhoog zat met hoe het verder moest met mij in mijn werk. Ik had geen plezier meer in mijn werk en ik zag mezelf niet langer nog jaren op dezelfde manier voortploeteren. Ook mijn vrouw en kinderen stimuleerden mij om een stap in mijn carrière te zetten, omdat ze vinden dat ik daarvoor de kwaliteiten in huis heb.

 

Belangrijk voor mij was dat hij zijn manier van begeleiden meteen aanpaste aan wat belangrijk is voor mij. Gewoon aan de hand van de praktijkervaring het gesprek aangaan. Hij wist heel snel naar boven te halen hoe ik in elkaar steek, wat ik belangrijk vind in het werk en waar ik goed in ben. Niet dat hij te snel conclusies trok; juist niet. Maar hij had al snel door dat ik een echte ondernemer ben en hij wist mij het zelfvertrouwen te geven dat ik als ondernemer goede toekomst mogelijkheden heb. Samen kwamen we tot de goede stappen om mijn onderneming stevig in de steigers te zetten en mezelf bekend te maken op een manier die bij mij past. Hij gaf me de juiste tips voor een nieuwe website en een flyer. En het resultaat is er direct; mijn bedrijf floreert en ik weet hoe ik het de komende periode kan uitbouwen. Ik heb er veel vertrouwen in en zal zeker met hem blijven sparren. Hij kent mijn kwaliteiten en valkuilen en hij weet mij te inspireren.

 

Milou

Het verschil tussen kosten en waarde is groot. Qua waarde is het bijna onbetaalbaar als je ziet wat het mij allemaal nu al heeft gebracht.

 • Zeer mooie netwerkgesprekken (is bijna jammer dat ik weer een baan heb en daardoor deze gesprekken mis/mooie ontmoetingen
  Zeer snel groeiend netwerk dat heel veel geeft aan ideeën en bijeenkomsten
 • Nog steeds meer focus op wat ik wil, hoe ik het opschrijf en vertel (lijkt wel of de mist is opgetrokken) én bijzonder kan het ook voor andere mensen veel scherper maken door door te vragen (en dus ook mensen laten vertellen wat ze nodig hebben en hoe ik daar weer op in kan haken)
 • Veel inspiratie voor eigen bedrijf, zet grote stappen op weg naar eigen bedrijf (heb dankzij jou ook ineens zin om een website te maken en te gaan bloggen). Jij hebt mij in laten zien dat ik uitstekend verhalen kan vertellen en dat is hele mooie content
 • Kortom, ik heb weer vertrouwen in de toekomst en mijn kansen op de arbeidsmarkt!
  Ik ben dankbaar dat ik nu eindelijk weer een baan heb. Heel veel dank hiervoor, ga zo door!

René (Outplacement na ziekte; ontwikkeling naar zelfstandig ondernemerschap)

Ik ben blij dat ik in de afgelopen tijd jouw advies, raad en 'spiegels' mocht ontvangen. Deze hebben zeker bijgedragen aan mijn proces om ondanks alle zorgen en andere problemen mentaal en emotioneel steeds meer in balans te komen. Ik maak nu keuzes vanuit mijn hart en gevoel en dat voelt goed.

Louis (re-integratie)

De coaching die ik van André heb gehad ervaar ik als zeer prettig en leerzaam. Mijn leven heeft een nieuw koers gekregen dankzij de coaching. Ik begon met een ontdekkingsreis in mijzelf wat resulteerde tot de nieuwe inzichten in het omgaan met mensen en een nieuwe kijk op de wereld en de gebeurtenissen.

 

André is een coach die goed kan luisteren. Daardoor ziet/voelt hij waar je behoefte aan hebt in je ontwikkelingstraject. Als een cliënt ervoer ik het als heel fijn, want ik voelde me begrepen.

 

Hij laat je voelen dat het om je eigen ontwikkeling gaat. Jij bent degene die touwtjes in de hand houdt en niemand anders.

Martijn (loopbaanontwikkeling)

Na drie sessies met André heb ik voldoende bagage om verder te kunnen. André heeft mij geholpen mijzelf nog beter te leren kennen. Hij liet mij tevens bewust worden van de mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van mijn baan als leerkracht.

Stephanie (ontwikkeling zelfstandig ondernemerschap na ziekte)

Overspannen raken vond ik altijd iets voor anderen, totdat het mijzelf overkwam. Achteraf gezien (wat altijd makkelijk is) zat het er al een tijdje aan te komen. Werk waarvoor ik uit angst gekozen had en niet omdat mijn hart erbij lag. Snel gestrest raken door taken die af moesten van mijzelf, nooit genoeg tijd hebben; veel ideeën die ik niet kwijt kon en uiteindelijk zo moe zijn dat er geen enkele creativiteit meer was te vinden. Een wonder bijna dat ik het zo lang vol hield.
Overspannen raken was het beste wat me overkomen is, want anders had ik waarschijnlijk nooit André ontmoet.
Een vriendelijke, rustige man in een prettige, rustige werkomgeving. Oprechte interesse voor mij als mens. André stelt de juiste vragen maar is ook niet bang om stilte te gebruiken als middel. Ik voelde mij direct thuis. Een veilige plek waarin ik mij vrij kon (en nog steeds kan) uiten.

Door de gesprekken met André en diverse opdrachten die ik van hem heb gekregen heb ik veel over mijzelf geleerd. Zo weet ik nu dat ik het type persoonlijkheid heb die de neiging heeft overal in te duiken zonder eerst even na te denken. Dit heeft voordelen en nadelen, en ik weet nu dat ik ook de nadelen in mijn voordeel kan laten werken.

Al snel in het traject ben ik weer op mijzelf gaan vertrouwen. Mijn creativiteit en plezier in mijn werk is weer terug. Ik kan beter met werkdruk omgaan, ik plan mijn agenda beter in en ik kan, als een taak niet af komt, dit makkelijker naast mij neerleggen. Morgen is er namelijk weer een dag.

Mijn focus is inmiddels volledig komen te liggen op mijn toekomst als ondernemer. Want een ondernemer ben ik weet ik nu. Ik kijk met plezier en vol vertrouwen naar mijn toekomst.

Kompaszie kan ik aan iedereen die met vragen over zichzelf als mens, werknemer, werkgever en als ondernemer zit van harte aanbevelen.
Stephanie Supprian, Diëtistenpraktijk Salus

Kristel(loopbaanontwikkeling)

Al lange tijd merkte ik dat ik voortdurend zoekende was naar het vinden van een juiste balans tussen verschillende rollen, zoals moeder, partner, manager, dochter, enz. en alle bijbehorende activiteiten, het liefst 100 tegelijk op 1 dag. Onrealistisch, onhaalbaar, onbevredigend. De onrust die ik hierdoor ervoer zette ik om in een jachtig bestaan, ik vloog eigenlijk van hot naar her en kon voor mijn gevoel eigenlijk weinig dingen de volle 100% aandacht geven op het moment dat dit van mij gevraagd werd. Dat maakte ook dat ik ging twijfelen aan mijn loopbaan. Wat wil ik nu eigenlijk? Wat vind ik echt leuk?

In het coachtraject verdween mijn loopbaanvraagstuk al snel naar de achtergrond. Door de vragen die Marja stelde en oefeningen gericht op het bewust worden van mijn gevoel in verschillende situaties kwam de nadruk veel meer te liggen op het creëren van rust voor mezelf en leven met aandacht.

Het is me duidelijk geworden wat ik nodig heb om te schakelen en te focussen en vooral ook op welke wijze ik dat kan doen. Marja leerde mij enkele oefeningen, praktisch uitvoerbaar en in korte tijd met het gewenste resultaat. Dat geeft rust en overzicht en een bevredigend gevoel. En een mooie bijkomstigheid is dat ik nu soms zelfs meer activiteiten op een dag kan doen dan voorheen, doordat ik een activiteit met aandacht uitvoer, me bewust ben van mijn gevoel, waardoor ik rust en overzicht behoud en eigenlijk veel efficiënter ben. Vaarwel jachtig bestaan, welkom rust en balans!

Ger(re-integratie)

Het samenstellen van het onderscheidend cv vond ik een mooie en inspirerende ervaring. Ik kon er mijn creatieve kant in kwijt en mijzelf zo op de kaart zetten. Ik heb ervaren wat het is om met veel mensen voor 1 baan te gaan en dat een onderscheidend CV dan het verschil kan maken. Het kenmerkt je ik, dat CV is nu echt een weerslag van wie ik ben, het gaat over mij en dit is meer dan alleen mijn opleiding- en werkverleden. Van de sollicitatiecommissie kreeg ik als reactie “jij was diegene met dat leuke CV, heel bijzonder niet eerder zo iets gezien”. In de functie was creativiteit een belangrijke vereiste kwaliteit. Vanwege de lay-out van mijn CV hadden ze hier geen twijfel meer over. Het samenstellen van dit CV heeft mij er toe aangezet echt goed over mij zelf na te denken en te bepalen hoe ik deze inzichten weergeef in mijn CV.

De wijze waarop ik begeleid ben vond ik geweldig. Door de begeleiding ben ik gaan beseffen hoe de aangeleerde normen en waarden vanuit mijn jeugd in positieve zin van invloed zijn op mijn werkattitude. Het heeft mij vervuld met enige trots en dankbaarheid. Ik heb veel meer inzicht gekregen over mijzelf waardoor mijn vertrouwen verder is toegenomen. Marja heeft een persoonlijke benadering. Ik kreeg echt het gevoel er toe te doen en ik voelde me geaccepteerd. Ze wist het beste in mij naar boven te halen en ze heeft me gestimuleerd om zelf te ontdekken en te bepalen welke functie passend voor mij is, ook gezien mijn beperking. Na enige jaren thuis te hebben gezeten vanwege een fysieke beperking heb ik nu zelfs weer een beter toekomstperspectief dan daarvoor.

Linda

Vind ik mijn werk nog wel leuk, misschien moet ik wel iets heel anders gaan doen… ik liep al een hele tijd rond met allemaal vragen, voelde me ellendig en had het gevoel dat ik er zelf niet meer uit ging komen.
Na een kennismakingsgesprek met André, waar ik een goed gevoel over had, ben ik het loopbaan begeleidingstraject gaan volgen. Door de gesprekken met André heb ik weer helder voor ogen gekregen waar mijn ambities en mijn passie liggen. 
Tijdens het eerste deel van het traject heb ik onder andere een DNLA-test voor zowel de sociale als de verkoop competenties gedaan. De resultaten hiervan waren echt heel verhelderend.
Met Marja ben ik vervolgens aan de slag gegaan met mijn onderscheidend CV. In dit onderdeel van het traject ga je jezelf echt profileren. Wie ben ik, wat zijn mijn talenten en wat wil ik bereiken. Door de goede opbouw van het traject wist ik inmiddels weer wat mijn kwaliteiten en ambities zijn. De tips die ik kreeg hebben bijgedragen aan een resultaat waar ik trots op ben. De reacties op dit CV zijn heel positief.
Ik kwam er achter dat de bedrijfscultuur waarin ik werkte mij zo ongelukkig maakte. Vervolgens had ik al voor het einde van het traject een andere baan gevonden in een bedrijf waar meer aandacht en waardering is voor de medewerkers. Het gevoel dat mijn inzet gewaardeerd wordt geeft mij voldoening, waardoor ik weer met plezier naar het werk ga.
André en Marja ontzettend bedankt voor de goede tijd die we samen hebben gehad. Nog regelmatig denk ik terug aan jullie tips en de gesprekken die wij hebben gehad.

Nancy

Bij Kompaszie kreeg ik veel ondersteuning en begeleiding tijdens mijn loopbaantraject. De sessies waren altijd leerzaam. Ik heb geleerd welk type medewerker ik ben. Wat mijn toegevoegde waarde is voor organisaties en hoe ik me goed kan profileren en zichtbaar maken. En hoe om te gaan met netwerk- en sollicitatiegesprekken. Daarnaast was er steeds een positieve sfeer, welke mijn zelfvertrouwen flink heeft vergroot. Onder de begeleiding van André en Marja lukte het mij om over te stappen naar een baan met veel perspectieven.
Ik heb veel geleerd en ik ben ervan overtuigd dat mijn loopbaan de goede richting op gaat.

Stefan(ontwikkeling zelfstandig ondernemerschap)

Wat het me heeft gebracht is dat ik me realiseer wie ik ben, wat ik kan en hoe ik dit denk te kunnen bereiken. Ik ben en blijf een twijfelaar maar kan toch iets beter beslissingen nemen.
Bij jezelf te blijven. Ik dacht vorig jaar in kilometers maar nu iets meer gedoseerd in stappen. De juiste richting komt vanzelf.

Je bent een warm persoon die goed kan luisteren en analyseren. Een klankbord waar ik mijn verhaal aan kwijt kan, en dat is voor mij van grote waarde. Je oordeelt niet over mensen en dat maakt mij sterk.

Gitty Bakker

Al een lange tijd was ik bezig uit te zoeken wat ik wilde na leerkracht te zijn geweest in het basisonderwijs. Zonder verwachting ging ik een oriënterend gesprek aan met André. Dit voelde goed en ik besloot een loopbaantraject te volgen. Gesprekken, vragenlijsten invullen, doen van testen en het afnemen van een enneagram met een frequentie van gemiddeld één keer per twee weken.

Dit alles in een relaxte sfeer, waarbij je jezelf mag zijn met alle twijfels en onzekerheden. André biedt steun en motivatie. Elke sessie voelde goed, veilig en vertrouwd. Het telkens benoemen van je sterke kanten bracht meer zelfvertrouwen en enthousiasme. Ik kreeg steeds meer duidelijkheid en antwoord op de vraag Wat wil ik nu eigenlijk ?

Later in het traject ben ik bezig geweest met een onderscheidend cv. Die is dus écht onderscheidend. Erg leuk om te doen en onder deskundige begeleiding van Marja.  Het bracht duidelijkheid over b.v. waar werkgevers nu op letten, wanneer ze een cv lezen, maar ook wat je kwaliteiten zijn, hoe zet je werkervaring kort en bondig op papier en wat is je drive.

Ik ben veel bewuster geworden van mijn kwaliteiten, maar ook waar ik nog aan kan werken. Ik kan er zeker mee verder.  Een loopbaantraject bij Kompaszie zou ik iedereen aanraden.

Renske (Outplacement na ziekte)

De keuze om uit het onderwijs te gaan was ergens best lastig. Je hebt ooit een beroepskeuze gemaakt en denkt dat het dat is. Na 6 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben was het voor mij tijd om te gaan. Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Maar welke stap ga je dan maken?

 

Mijn werkgever bood me de kans een loopbaantraject te volgen. Klonk interessant. Mijn eerste kennismaking met Kompaszie (Marja van Aggelen) voelde goed. Ze wist bij de kern te komen en leerde me kennismaken met mezelf. Een keer per twee weken was er een contactmoment. Er werd een enneagram afgenomen en ik kreeg ‘huiswerkopdrachten’ mee. Hoe langer ik ermee bezig was hoe enthousiaster ik werd. Marja voelde mij goed aan en kon op die manier passende opdrachten vinden.

 

Later in het traject kwam ik in de fase van het voeren van oriënterende gesprekken. Dit vond ik spannend, want waar moest ik naar toe en wat wilde ik weten? Samen met Marja stelde ik vragen op en gaf er mijn eigen aanvulling aan. Tijdens deze oriënterende gesprekken werd ik steeds enthousiaster Ook zijn we bezig geweest met een onderscheidend CV. Dit vond ik een van de hoogtepunten in mijn loopbaantraject. Je zet iets eigens op papier. Je stelt jezelf voor en legt je kwaliteiten vast. Het eindresultaat is geweldig!! Ondertussen liep er een sollicitatie. Marja hielp me met de voorbereidingen hiervan. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat er meerdere contactmomenten ontstonden. Deze aanvulling was voornamelijk telefonisch. Het gaf me vertrouwen om even iets achter de hand te hebben.

 

Vrij snel heb ik een nieuwe baan gevonden. Manager in de kinderopvang. Ik ben er erg blij mee en ik kan iedereen die ook maar iets twijfelt of zich niet prettig voelt binnen zijn/ haar werk een loopbaantraject bij bureau RAZ adviseren!!!!!

Irmgard

Hoewel ik tevreden ben over mijn huidige functie binnen het basisonderwijs, kwam bij mij toch regelmatig de vraag naar boven: hoe ziet mijn toekomst er over 5 a 10 jaar uit?

Ergens bleef het gevoel knagen dat ik iets nieuws wil leren, me ergens in wil gaan specialiseren.

 

Mijn vraag was: “welke richting zal ik kiezen en wat is haalbaar?” .
Omdat ik zelf niet tot concrete plannen kwam heb ik besloten om loopbaancoaching te gaan volgen bij Kompaszie. Ik heb het als zeer positief ervaren. De gesprekken waren heel gemoedelijk en verhelderend, zowel op persoonlijk vlak als werk gerelateerd. Het heeft me veel inzicht gegeven in mijn manier van handelen en wat mijn kwaliteiten zijn. Nu ik ook het onderscheidend cv af heb en ik weet wat ik de komende jaren wil bereiken zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Angela(loopbaanontwikkeling)

Via internet en van horen zeggen kwam ik bij Kompaszie terecht. De kennismaking met André van der Vegt was prettig en rustig. Mijn gedachten waren wel “het kan weleens zweverig worden , gezien de blokhut en de rendierhuiden. Maar mijn insteek is alles een kans te geven en niet direct te oordelen want het kennismakingsgesprek voelde goed. Afgesproken was dat ik zelf zou laten weten verder te willen gaan of niet. Na een week heb ik contact opgenomen en zijn er vervolgafspraken gemaakt.
Er is door André een prachtig overzichtelijk begeleidingsplan/koersbepaling loopbaan opgesteld (heel professioneel). Ik wist wat mij te wachten stond en waar wij samen aan zouden werken. Elke sessie voelde goed, was vertrouwd en veilig. Dat is ook belangrijk, want je moet je wel open kunnen stellen. Stapsgewijs zijn de onderwerpen besproken en kwam het tot het verbinden van de thema’s.
Vooral de enneagram uitslag was verhelderend en gaf veel houvast. Bij het afsluitend gesprek kreeg ik mijn persoonlijk Kompas mee en dat voelde erg goed en vervulde ook met trots.

Samenvatting van de coaching :
Het was verrijkend, ik ben zelfbewuster van wie ik ben en waar mijn kwaliteiten liggen , maar ook waar ik nog aan kan werken en wat mijn valkuilen zijn . Gezien mijn loopbaan nu, kan ik daar zeker mee verder. Hartelijk dank, en wellicht doe ik nogmaals een beroep op je.

Renata (re-integratie)

De steun van jou, tijdens jouw begeleiding was erg uniek voor mij en heeft veel goede herinneringen achtergelaten. Je geloof in mijn persoon en je acceptatie heeft me veel kracht gegeven en zelfvertrouwen. Vertrouwen waarmee ik nu de baan ben gaan oppakken die me weer eigenwaarde geeft en in mijn eigen omgeving waar ik me vertrouwd voel.

Yvette(Outplacement na ziekte)

Toen ik donderdag thuis kwam, ontving ik een mailtje van mijn werkgever voor een afspraak. Ik heb een afspraak gemaakt voor 19 maart. Ik ben heel blij dat ik nu kan melden dat we (ik) mij ga(an) richten op het vinden van een passende baan. Dat is toch graag wat iedereen wil horen. Dat is wat men kan begrijpen. Dat is concreet en gericht op de toekomst.

Zo ben ik vandaag bij de bedrijfsarts geweest en ook daar kon ik met enige opluchting hetzelfde melden. Wel heb ik uitgebreid uitgelegd wat en hoe ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt om te komen op dit punt. Ik heb met name benadrukt dat jullie mij hebben verzekerd dat ik niets moest, maar dat ik het kon laten gebeuren. Ik vind dit erg belangrijk, vooral ook omdat ik er zelf in geloof dat dit beter is, maar ook om de bedrijfsarts te laten zien dat je niet moet opdrijven en pushen. En ik ben het bewijs: het is vanzelf ontstaan. Ik heb zelf mijn punt kunnen bepalen dat we een stap verder gaan zetten. En daar sta ik, volledig, zonder reserves achter.

Verder heb ik uitgelegd hoe ik mijn emoties 'te lijf' ben gegaan: door te voelen. Ik heb daarbij gezegd dat ik veel eerder met jullie in contact had moeten komen en dat, hoe spijtig ook, mijn gesprekken bij de psychologe zonde van de tijd waren.

Rodney(re-integratie)

Ik heb met plezier gewerkt aan het samenstellen van mijn onderscheidend CV. Het was een bijzondere ervaring, het vroeg van mij om zorgvuldig stil te staan bij wie ik ben en kritisch te kijken naar dat wat ik wenste weer te geven in mijn CV. Me af te vragen wat essentieel is in mijn manier van werken, in welke omgeving ik tot mijn recht kom en wat het werk is dat ik ambieer. Het was wel even zweten, maar resultaat van dit proces gaf mij vertrouwen en ik voelde ook wel enige trots. Op het moment dat ik ging solliciteren had ik al veel voorwerk gedaan, waardoor ik mij beter kon voorbereiden op het gesprek. De sollicitatiecommissie vond het CV heel duidelijk. Terwijl alles op één A4 stond. Het gesprek ging minder moeizaam en was veel persoonlijker dan ik eerder heb ervaren. Ik kon nu goed antwoord geven op hun vragen. Hiervoor had ik al meerdere sollicitaties verricht, ook wel gesprekken gehad, maar nu kreeg ik een baan.

Voor wat betreft de begeleiding was ik tevreden. Ik heb er een goede CV aan overgehouden en Marja heeft mij de juiste richting gewezen. Ze benaderde mij persoonlijk, kon zich goed inleven in mijn situatie, ze leverde maatwerk en ze liet mij kritisch naar mijzelf kijken. Wat ik ook enorm kon waarderen is dat wanneer ik niet in staat was om naar haar te komen, zij de gesprekken bij mij thuis voerde.

Inge (re-integratie)

Ik wil graag vermelden dat ik je dankbaar ben voor je advies en ondersteuning de afgelopen maanden. Ik heb mezelf vaak genoeg een schop onder m’n kont moeten geven en wilde niet teveel op jou steunen. Tenslotte moest ik het zelf doen, maar de gedachte dat ik altijd op jou terug kon vallen heeft mij daarbij zeer gesteund. Mede dankzij jou heb ik het er goed vanaf gebracht en heb ik veel geleerd en de afgelopen maanden als een verrijking van mijn leven ervaren en een goede bagage voor de toekomst

Onderscheidend profileren groepstraining

Pedagogisch medewerkers bij kinderdagverblijf

Edith
Bij Marja heb ik de training gevolgd 'onderscheidend profileren en ontspannen en effectief solliciteren'. Ik heb veel aan deze training gehad. Marja neemt de tijd om zich in ieder persoon van de groep te verdiepen, en iedereen verder te helpen op een weg die het meest bij die persoon past. Ik ben trots op het cv dat ik mede met behulp van deze training gemaakt heb en de sollicitatie gesprekken en (oriënterende) netwerkgesprekken die ik sinds de training gehad heb zijn door de training van Marja meer ontspannen verlopen, doordat ik mezelf beter ken en beter voorbereid ben wat ik van een gesprek kan verwachten. Ook na de training blijft ze cursisten helpen als ze een vraag hebben of ergens niet uit komen, TOP!
Ingrid
Ik vond de training echt heel erg leuk! Waar jaren geleden de brief belangrijk was, is dat nu de cv, dus ik ben heel wat wijzer geworden.
Mijn cv is nu mijn visitekaartje. Ik vond de opdracht om feedback te vragen aan anderen erg leuk. Ik vond het fijn te lezen dat collega´s eigenschappen van mij noemden, waarvan ik ook van gehoopt had dat ze mij zo zouden zien bv. een positief mens.
Ik heb gisteren mijn eerste sollicitatiegesprek gehad en was echt heel rustig en had er wel vertrouwen in, doordat ik goed was voorbereid. Mede door jouw tips!!!

Het gesprek verliep ontspannen en over en weer werden vragen gesteld. Ik werd dinsdag benaderd door een zusje van een collega. Ze werkt op het kinderdagverblijf in Zwolle en had een goed woordje voor me gedaan. Ze zei dat ik meteen een brief moest sturen en donderdag de leidinggevende bellen om een afspraak te maken voor een gesprek. Dat was dus gistermorgen en ik mag dinsdag meedraaien. Het moet wel heel gek gaan als dat niet goed gaat en dan maken we daarna alles rond. Een netwerk is dus superbelangrijk. Daar heb je tijdens de training aandacht aan besteed en dat blijkt nu maar weer. Ik heb al meerdere open sollicitaties gestuurd, maar verder dan de portefeuille kom je dan niet.

Ik ben dus superblij en mede dankzij jou is dit een succes geworden!!
Nogmaals heel erg bedankt!! Ga zo door!!

 

Marloes
De werkwijze van Marja van Aggelen heb ik als erg prettig ervaren. Ze deed moeite om iedereen te leren kennen en hierdoor zo goed mogelijk te kunnen helpen bij een passend en onderscheidend cv. Dit deed ze door door te vragen en iedereen gelijkwaardig aan bod te laten komen. Ze heeft snel in de gaten wat sterke eigenschappen van de deelnemers zijn. Ook weet ze precies hoe je deze het best in je cv naar voren kunt laten komen. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is het belang van een onderscheidend cv en hoe je dit kunt maken. Voorheen dacht ik dat de brief het belangrijkste was en de cv voor het op een rijtje zetten van de feiten over werkervaring. Nu heb ik een onderscheidend cv waarin helder is wie ik ben wat mijn kwaliteiten en resultaten zijn, wat ik verlang te doen en waar ik me in de komende jaren op wil richten wat betredt werk. Met de brief maak ik een koppeling tussen wat ze vragen in de vacature en hoe ik denk met mijn ervaring en eigenschappen binnen de functie te passen.

 

Groepstraining Team SKWT

Hierbij de evaluatie van wat wij als team van jullie training vonden. Wij hebben de training allemaal als leuk maar bovenal leerzaam gevonden. Door de opdrachten kwamen wij erachter wat anderen van ons vinden. Waar je kracht zit, hoe je bent en hoe je overkomt. Marja, jij gaat uit van de positieve krachten en kwaliteiten van iedereen waardoor wij weer meer vertrouwen kregen en met een goed gevoel van de training weggingen. Door de training leerden we o.a. wat er allemaal mogelijk is bij het maken van een CV zodat wij ieder voor zich bezig konden met een CV die bij jezelf past. Een CV waarin meer staat dan alleen maar je opleidings- en arbeidsverleden. Allemaal heel nieuw en leerzaam!!! We hebben nu duidelijk wat we te bieden hebben en waar we ons op willen richten.
Tijdens de 2de training hebben we samen gekeken naar de bereikte resultaten van ons onderscheidende CV en we kregen goeie tips voor verbetering. We dachten dat het zoeken naar vacatures belangrijk is, maar nu weten we dat we ons veel meer moeten richten op netwerken en hoe we dat kunnen doen. Kortom wij als SKWT -team waren heel erg tevreden en blij dat wij van jullie die training kregen.
Wij kunnen niet anders zeggen GA ZO DOOR!!!

Meld je nu aan voor een gratis loopbaanconsult.
Vul onderstaand aanmeldingsformulier in.
Na aanmelding organiseren we binnen twee weken een kennismakingsgesprek.

Ja ik wil een gratis loopbaanconsult

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw vraag of opmerkingde-pers-2